Spoznajte značku Cherokee Uniforms

Zdravotnícke oblečenie značky Cherokee Uniforms je známe svojim pohodlím a módnosťou už od roku 1972. Toto dedičstvo konfekcie formuje spôsob, akým značka pristupuje k navrhovaniu a výrobe lekárskych uniforiem a doplnkov.

Značka Cherokee Uniforms sa vďaka tomu stala obľúbenou medzi zdravotnými sestrami, lekármi a ďalšími zdravotníkmi po celom svete. Do zdravotníckych uniforiem prináša módu, pohodlie, kvalitu a tiež viacej štýlu bez toho, aby utrpela funkčnosť, ktorú zdravotníci potrebujú na výkon svojej práce. 

Výnimočná kvalita, ktorá vydrží

Zdravotnícke oblečenie musí niečo vydržať. Cherokee Uniforms spolupracuje s veľkým plénom zdravotných sestier, od ktorých prichádza spätná väzba na nové produkty a trendy. Produkty sú pred výrobou testované tak, aby vyhovovali najvyšším štandardom kvality a nasledovali potreby lekárov, zdravotných sestier, pracovníkov v zubných ambulanciách, na veterinárnych klinikách, či rehabilitačných pracoviskách a výskumných laboratóriách.

Štýlový dizajn, ktorý chcete mať


Zdravotnícke oblečenie - štýlový design

V práci chcete dobre vyzerať v akejkoľvek situácii. Zdravotnícke oblečenie nemusí byť len uniformou, v ktorej sa cítite ako vo vreci bez štýlu a vlastnej osobnosti. Cherokee Uniforms je vždy aktuálna, pretože sleduje všetko, čo je in vo svete módy a tieto trendy prenáša každoročne do dizajnu zdravotníckych uniforiem. V strihoch zdravotníckych blúz a nohavíc,  myslí naozaj na každého. Necháva vyniknúť postave od veľkosti 3XS – 5XL.

Top materiály, ktoré sú zárukou pohodlia

Cítiť sa prirodzene a spoľahnúť sa na prepracované detaily. Cherokee Uniforms hľadá pre svoje kolekcie technológie z oblasti textilu a odevov z celého sveta. Aby uspokojila špecifické potreby zdravotných sestier, lekárov, veterinárov a ostatných zdravotníckych pracovníkov, musí dbať na:
-          pohodlie
-          odolnosť
-          jemnosť
-          pružnosť
-          odvod vlhkosti
-          jednoduchú údržbu

Plus veľa radosti pre všetkých


Zdravotnícke oblečenie - veľa radosti pre všetkých


Mať dobrú náladu v práci a potešiť pacientov je bonus, ktorý poskytujú veselé potlače. Návrhári Cherokee vytvárajú širokú škálu exkluzívnych vzorov, od kvetín cez geometrické tvary až po tematické potlače, pričom sa inšpirujú módnymi smermi po celom svete. Exkluzivitu a jedinečný štýl do vzorov dodáva aj spolupráca s umelcami a hosťujúcimi dizajnérmi. Tematické motívy na dámskych aj pánskych zdravotníckych blúzach sú vhodné pre zubárky, zubárov, dentálne hygieničky, detské lekárky, zdravotné sestry, veterinárne kliniky, zdravotné sestry a zdravotníkov na všetkých oddeleniach.