Najlepšia uniforma je tá, v ktorej sa cítite sami sebou

Objavte tie najnovšie technológie a trendové potlače v zdravotníckom oblečení značky Cherokee Uniforms. Elegantné pánske, dámske a tehotenské strihy sú vyrobené tak, aby poskytovali pohodlné nosenie a pritom vyzerali moderne. Oceníte užitočné a premyslené detaily ako je niekoľko multifunkčných vreciek, či úchytky na zavesenie ID kartičky, vďaka ktorým je ukladanie nástrojov a základných predmetov pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Či už pracujete v lekárskom, zubárskom alebo veterinárnom zariadení, Cherokee Uniforms má zdravotnícke oblečenie, ktorá vyhovuje vášmu životnému štýlu.

Kolekcie, ktoré posúvajú trendy zdravotníckeho oblečenia


Posuňte svoj zdravotnícky outfit na vyššiu úroveň so značkou Cherokee Uniforms. Vďaka širokej ponuke kolekcií si môžete vybrať z dámskych a pánskych modelov zdravotníckych blúz, nohavíc, pláštov a šiat rôznych materiálov, strihov, farieb a potlačí.

Teraz môžete naviac lepšie chrániť seba a svojich pacientov vďaka antimikrobiálnej látke od Certainty a antimikrobiálnej látke s bariérou proti tekutinám od Certainty Plus.

Cherokee Flexibles – všetko pre ľahší pohyb

Pohodlná, elastická a prispôsobivá dámska zdravotnícka blúza je dizajnová tak, aby kopírovala váš pohyb počas celodennej pracovnej zmeny. Bočná strana blúzy je z pružného elastického materiálu s vyšším podielom elastanu, dokonale sa tak prispôsobuje postave a umožňuje jednoduchý pohyb. Materiál je pohodlný na údržbu. 

Cherokee Revolution Tech – revolučná funkčnosť

medical uniforms - revolution tech

Predstavujeme technológiu Cherokee Revolution Tech, ktorá v sebe kombinuje pohodlie, na ktoré ste pri Cherokee Uniforms zvyknutí s látkou, ktorá pracuje rovnako tvrdo ako aj vy. Zdravotnícke nohavice a blúzy z tejto kolekcie majú funkčné vlastnosti, ako rôzne multifunkčné vrecká, pútka na ID karty a ešte oveľa viac.
 

Cherokee Proffesionals – nadčasová príťažlivosť 

medical uniforms - cherokee proffesionals

Objavte nadčasovosť jednofarebných zdravotníckych uniforiem z kolekcie Proffesionals, s ktorými budete mať vždy úspech. Toto sofistikované zdravotnícke oblečenie je vyrobené z mäkkej zmesi polyesteru, umelého hodvábu a spandexovej strečovej textílie, ktorá zabezpečuje celodenný pocit pohody. Detaily, ako sú priestranné vrecká, pútka na nástroje, šnúrky v páse, či rozparky, odlišujú túto kolekciu od ostatných. Vyrobené pre mužov aj ženy, sortiment zdravotníckych blúz, nohavíc, kabátikov, šiat a sukní, v ktorých získate elegantný klasický vzhľad.

Cherokee Core Stretch – šité na mieru pracovnému dňu


Vysoká kvalita zdravotníckeho oblečenia Cherokee Uniforms je ešte viacej viditeľná v kolekcii Core Stretch, ktorá je šitá na mieru vášmu náročnému pracovnému dňu. Zamilujete si veľmi jemný materiál, ktorý vám umožní ľahký pohyb počas celej vašej zmeny. Štýlové a na mieru šité prevedenie je vidieť a najmä cítiť na zdravotníckych blúzach s V-výstrihom aj na dobre sediacich zdravotníckych nohaviciach. Na našom e-shope nájdete svoje obľúbené kombinácie – super strih, ktorý sedí, štýl a farby!

Infinity – dokonalá kombinácia


Kolekcia, v ktorej si nájde každý, to čo potrebuje. Či už hľadáte antimikrobiálne zdravotnícke uniformy, aby vám poskytli zvýšenú ochranu pred baktériami alebo štýlovú a pohodlnú uniformu vo vašej obľúbenej farbe, všetko nájdete v kolekcii Infinity. Široká voľba dámskych aj pánskych zdravotníckych blúz, nohavíc a kabátikov, vďaka ktorým budete pri práci vyzerať šik. Tieto uniformy vám zaručia, že budete vyzerať a cítiť sa výborne počas svojej pracovnej zmeny. 

Cherokee Prints – rozveselí deň


Cítiť sa v práci príjemne vďaka kvalitnému pracovnému oblečeniu a navyše potešiť svojich kolegov a pacientov môžete vďaka tematickým potlačiam, ktoré sa prispôsobujú sezóne a aj vášmu povolaniu. Kto by sa nechcel odlíšiť a vyzerať zaujímavo?