Cherokee Uniforms vzdáva hold odvahe

Už rok sme svedkami veľkej odvahy všetkých zdravotníckych pracovníkov, ktorí sú doslova hrdinami tejto doby.

A aj z tohto dôvodu vyhlásila Svetová zdravotnícka organizácia rok 2020 za Rok sestier.
 
Značka zdravotníckeho oblečenia Cherokee Uniforms s projektom Tribute to courage nielen vzdáva hold odvahe zdravotných sestier, ale venuje značné finančné prostriedky tam, kde sú najviac potrebné. 

Cherokee Uniforms patrí medzi najobľúbenejšie značky zdravotníckych uniforiem na svete. V svojom portfóliu má dlhodobo sa držiace bestsellery zdravotníckych blúz a nohavíc pre ženy aj mužov a aj uniformy pre deti. Práve preto, že sa cíti ako súčasť života lekárov a zdravotných sestier uznáva obrovský prínos zdravotníckych pracovníkov pre spoločnosť nielen v tejto náročnej dobe. Dáva si za cieľ stať sa ich šampiónom. Slogan „inšpirovaný pohodlím“ odráža nielen módny a funkčný dizajn, ale tiež vyznamenanie výnimočných služieb a obetavosti zdravotníckych pracovníkov, ktorí každodenne vytvárajú pohodlie pre pacientov. 

Som zdravotná sestra

zdravotnícke oblečenie - zdravotná sestra


Film, A NURSE I AM, bol natočený z dôvodu znepokojujúcich zistení, koľko sestier v priebehu prvých niekoľkých rokov v práci opúšťa svoje povolanie. Cherokee Uniforms poskytol grant Davidovi Hoffmanovi, víťazovi Emmy Award, aby vytvoril krátky film, ktorý by povzbudil, inšpiroval nielen sestry a ošetrovateľov, ale aj učil študentov týchto povolaní. Tento pol hodinový vzdelávací film sa premietal na sesterských školách po celej zemi spolu s ďalšou dokumentárnou verziou, ktorá rozpráva príbehy troch výnimočných profesionálov. 

Cherokee Uniforms je tiež sponzorom Nadácie DAISY Award, ktorá oceňuje mimoriadne sestry. Viac ako 3 300 zdravotníckych organizácií a zdravotníckych škôl sem prihlasuje zdravotné sestry, ktoré zásadným spôsobom zmenili životy pacientov a ich rodín. Od roku 1999 bolo nominovaných viac ako jeden milión sestier.

Len tak ďalej! Skvelá práca, Cherokee!